Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...

Στους Γαργαλιάνους.. ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΡΓΑΛΑΤΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΑΤΡΑΠΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΚΔΟΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!...

Εκεί οι Δημοτικές αρχές , στους Γαργαλιάνους... φαίνεται ότι είναι τριτοκοσμικοί... Αποφασίζουν , διατάσσουν κι ό,τι άλλο παλαβό τους κατέβει... την σήμερον ημέρα όπου θάλλει η δημοκρατία... Εκεί όμως οι συνοικιακοί δεσποτίσκοι, παραγοντίσκοι αυτοί έχουν άλλο χαβά. Απαγορεύουν σε δημοσιογράφο, εκδότη τοπικής εφημερίδας να κάνει τη δουλειά του... Να συλλέγει, πληροφορίες, να να μαγνητοσκοπεί και μαγνητοφωνεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου... κ.λ.π. Γιατί έτσι τους καπνίζει, αδιαφορούντες ότι παρανομούν παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία πληροφοριών...


Ο εκδότης θύμα αυτών των παραλογισμών κι αυθαιρεσιών, κ. ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, μας είπε:

--"Το θέμα που προκάλεσε όλα αυτά τα πρωτοφανή, ήταν η συζήτηση για τηλεφωνικές κλήσεις που γινόταν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε ...ροζ τηλέφωνα (22.000 μονάδες).
Όταν με είδαν να βιντεοσκοπώ μου φώναξαν: «…παίρνει ρεύμα ο κύριος για τη κάμερα, παράνομα, πληρώνουμε εμείς ο Λαός».

Ο Δήμαρχος με αποκάλεσε "BIG BROTHER"...

Υπάρχει φυσικά και το βίντεο της συνεδρίασης που φωνάζουν ότι με την βιντεοσκόπηση των δημοσίων συνεδριάσεων ... « παραβιάζονται τα προσωπικά τους δεδομένα».

Μάλιστα τα ομορφόπαιδα τέτοιο προοδευτικό νιονιό... Απαγορεύουν την καταγραφή δημοσίων γεγονότων, όπως είναι οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. Ρε λεμονόκουπα που θέλουν!
Αμ δεν είναι αυτό...Δεν θεωρούν τον εν λόγω εκδότη ...δημοσιογράφο... και του ζητάνε να φέρει και χαρτί από τον παπά της ενορίας του για την πιστοποίηση της ιδιότητάς του!!! Ρε έχουμε να κάνουμε με μουρλούς... Αν ένας εκδότης εφημερίδας δεν είναι δημοσιογράφος, τότε τι είναι;Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, όμως ενοχλεί με τις αποκαλύψεις του στην εφημερίδα τους δημοτικούς θεατρίνους αυτούς ... που θέλουν να κρατάνε τους συνδημότες στο σκοτάδι κι απληροφόρητους για τα όσα αποφασίζουν .. Απαγορεύεται..ο δημοσιογράφος... Αν αυτό δεν είναι φασισμός να μας πούν τότε τι είναι;
Πολλά τα θέματα που θέλουν να μείνουν στο σκοτάδι στους Γαργαλιάνους:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα του ...απαγορευμένου δημοσιογράφου... ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ:
1. Τα τελευταία 5 χρόνια τα μηνιαία πιστοποιητικά ανάλυσης νερού (του Δήμου!) δείχνουν ότι το πόσιμο νερό είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση και παραβιάζοντας την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία ο Δήμαρχος ΠΟΤΕ δεν ειδοποίησε τους πολίτες όπως ΕΠΡΕΠΕ να κάνει. Εγώ ειδοποίησα την Εισαγγελία τον Σεπτέμβριο 2009 με επίσημη καταγγελία και αίτηση εισαγγελικής παρέμβασης για ζήτημα Δημόσιας Υγείας 9500 κατοίκων...Ο Δήμαρχος μέχρι σήμερα δεν έχει ενοχληθεί. Το ΠΑΚΟΕ διαπίστωσε τον Φεβρουάριο 2010 ότι 90% των δειγμάτων πόσιμου νερού ήταν ακατάλληλα για ανθρώπινη χρήση...

ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ 9500 ΚΑΤΟΙΚΩΝ
2. Υπάρχει παράνομος σκουπιδότοπος και συχνά καίνε τα σκουπίδια σκοτώνοντας τους πολίτες.
3. Χρησιμοποιούν αγωγούς όμβριων υδάτων που φτιάχτηκαν πριν 50 χρόνια για μεταφορά βοθρολυμάτων που καταλήγουν ...στην θάλασσα.
4. Δάνεια πάνω από 4.000.000 που δεν ξέρει κανείς που πήγαν.
5. Δεν θέλει , ο Δήμος, να κάνει Απολογισμό Πεπραγμένων ‘όπως ορίζει ο Νόμος.
6. Δεν υπάρχει Αντιπολίτευση στο Δ.Σ. Παραιτήθηκαν όλοι.
7. Παραιτήθηκε και η Πρόεδρος του Δ.Σ. (δικός του άνθρωπος) με δημόσια καταγγελία εναντίον του.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...

ΠΡΟΣΦΥΓΗ

Ο διωκόμενος βλακωδώς δημοσιογράφος προσέφυγε ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΤΗΣ 26ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2010, ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ κ. ΦΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

1. Η απόφαση, σημειώνει στην προσφυγή του, είναι αντίθετη με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας του Δ.Σ. Γαργαλιάνων που στο άρθρο 11 γράφει: «Στους δημοσιογράφους και γενικά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρέχεται κάθε διευκόλυνση. Αποκλειστικά και μόνο σε δημοσιογράφους επιτρέπεται η ραδιοφωνική και τηλεοπτική κάλυψη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Κάθε άλλη κάλυψη επιτρέπεται μόνο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου». Εγώ δεν χρειάζομαι την απόφαση του Δ.Σ. απλούστατα διότι είμαι αναγνωρισμένο Μ.Μ.Ε.
Φυσικά... τα παρατράγουδα στο Δήμο Γαργαλιάνων δεν έχουν τελειωμό... Δείτε μερικά σπαρταριστά από τα χαβαλετζήδικά του, όπως καταγράφονται στη ΦΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, εφημερίδα του κ. Παναγιωτακόπουλου.:

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της ΝΟΜΙΜΗΣ βιντεοσκόπησης ο αδελφός του προέδρου ανακαλύπτει την «κλοπή» ρεύματος από το«ερασιτέχνη ρεπόρτερ»
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕΤΟ:
Φωνάζει ο αγανακτισμένος αδελφός του προέδρου: «…παίρνει ρεύμα ο κύριος για τη κάμερα, παράνομα,πληρώνουμε εμείς ο Λαός»

Δήμαρχος: «Κατερίνα βγάλε τη πρίζα από το …διακόπτη, (sic) ο κύριος δεν μπορεί να κάνει …υπεξαίρεση ρεύματος από το πνευματικό κέντρο».

Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε! Προστάτη του Δημοτικού Χρήματος. Σωστά έβγαλες «τη πρίζα από το διακόπτη»Χρωστάω στο Δήμο 1 χιλιοστότου λεπτού €. Θα πληρώσω.
_______________________

«ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ»

22.000 μονάδες για κλήσεις σε «ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ» από το …πνευματικό κέντρο.Οι πολίτες πλήρωναν για τις ανωμαλίες «αγνώστων»που είχαν «ελευθέρας» στο…πνευματικό κέντρο. Για 6 μήνες κανένας δεν το πήρε χαμπάρι? Τρία 2μηνα πλήρωναν με δικά μας λεφτά.

«Συγχαρητήρια» κΔήμαρχε! Γιατί δεν έβγαλες σαν υπεύθυνος«…τη πρίζα από το διακόπτη»από τον Αύγουστο μήνα?Εγώ θα πληρώσω για το ηλεκτρικό που «έκλεψα» από το …πνευματικό κέντρο.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ?
Απαιτούμε απάντηση και τα λεφτά του Λαού, όπως φώναζε ο αδελφός του προέδρου….για το ρεύμα.

Καταγγέλλω σε σας Συμπολίτες μου τις πρακτικές που θέλουν όλους εμάς άβουλα πλάσματα και όχι ενεργούς πολίτες.
Αυτα εν ολίγοις είναι τα Γαργάλατα του Δήμου Γαργαλιάνων... Συνιστούμε τον συνάδελφο να φλομώσει τα φασιστοειδή αυτά, αν συνεχίσουν τις απρέπειες τους με απανωτές μηνύσεις κι αγωγές...

ΓΚΑΛΛΟΠ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ BLOG

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα έγινε στη Θράκη...για τα μπλογκ και την ...αξιοπιστία που απολαμβάνου...

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες και με μεγάλη σημασία, καθώς παρόμοια ερωτήματα απαντώνται για πρώτη φορά, στο πλαίσιο μίας δημοσκόπησης, δίνει η έρευνα για τα Blogs και τη Δημοσιογραφία.

Το κεντρικό συμπέρασμα της έρευνας είναι πως τα Blogs «ήρθαν για να μείνουν», αφού σταδιακά αναδεικνύονται σε ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης, το οποίο αξιοποιούν οι πολίτες, προκειμένου να ενημερωθούν, ενώ την ίδια στιγμή μειώνεται η επιρροή των παραδοσιακών μέσων, όπως η τηλεόραση και οι εφημερίδες.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρία δημοσκοπήσεων Interview, στο πλαίσιο των μετρήσεων του δείκτη επιχειρηματικών προσδοκιών Northern Greece Business Index 500 (NGBI 500, και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας, το 77% των ερωτώμενων απαντά πως επισκέπτεται τα Blogs για την καθημερινή του ενημέρωση, ενώ μόλις το 23% απαντά αρνητικά.

Η περαιτέρω ανάλυση της παραπάνω ερώτησης καταδεικνύει πως το 56% επισκέπτεται πολλές φορές την ημέρα Blogs με ειδησεογραφική θεματολογία, το 23% μία φορά την ημέρα, το 17% δύο-τρεις φορές την εβδομάδα, το 3% δύο-τρεις φορές το μήνα και μόνο το 1% σπανιότερα. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ> http://alexpolisonline.blogspot.com/p/ngbi-500-blogs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: