Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

O ΤΕΡΕΝΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ BLOGS


ΖΗΛΕΥΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS TOY KOYΪΚ...

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Αρθ.Πρωτ. 178/Α/8-12-2011

Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τα μέλη της επι ενός σημαντικού γεγονότος για το ελληνικό blogging. Tη δημιουργία τηλεοπτικής εκπομπής με τον τίτλο "Ο ΤΕΡΕΝΣ blogaρει"... που βγαίνει στον αέρα από το ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΝΕΛ . Δημιουργός της ο γνωστός δημοσιογράφος- έντιμος .,σοβαρός και μη διαπλεκόμενος- Τέρενς Κουϊκ, φανατικός οπαδός του διαδικτύου μπλογκάκιας και αποδειδειγμένα φίλος των Ελλήνων μπλογκερς. Υπενθυμίζουμε πως πριν από 5 χρόνια περίπου όταν ξέσπασε μια επιπόλαια "διαμάχη", ανάμεσα σε μπλογκερς ( που φώναζαν ότι είναι οι απόλυτοι ενημερωτές και πως η δημοσιογραφία ..ξόφλησε) και επαγγελματίες δημοσιογράφους που υποτιμούσαν το ενημερωτικό μπλογκινγκ, ο Τέρενς Κουϊκ ανοιχτόμυαλος, ήταν από τους ελάχιστους επαγγελματίες δημοσιογράφους δίπλα στους μπλόγκερς και κυρίως στην αντίληψη,  ότι η ενημέρωση από το διαδίκτυο θα ήταν κυρίαρχος. Σήμερα ο ίδιος αυτός άνθρωπος, που βλέπει πέρα από τη μύτη του ,πρωτοπορεί στήνοντας μια εκπομπή αποκλειστικά για τα blogs. Kι αυτό είναι θετικότατο, και θα συντελέσει και στην κατανόηση ορισμένων εννοιών που δυσκολεύονται να κατανοήσουν και οι μεν (bloggers) και οι δε ( επαγγελματίες δημοσιογράφοι).Στην πορεία των τελευταίων 5 ετών έχει αποδειχθεί στην πράξη πως δεν είναι πλέον οι δημοσιογράφοι οι ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ της ενημέρωσης, αλλά ούτε και οι ζηλωτές bloggers oi αποκλειστικοί φορείς ...της αλήθειας κι εγκυρότητας. Κοινό δε χαρακτηριστικό και των δυο κατηγοριών είναι ένα κι ακατάλυτο: Είναι συντάκτες ΟΛΟΙ τους  στο διαδίκτυο. Κι ο καθένας, τους συμβάλει στην ευρύτερη ενημέρωση του κοινού κατά τις δυνατότητές του. Απ αυτό ακριβώς επωφελείται ο κόσμος κι όχι από τις επιπολαιότητες ποιος είναι ο καλύτερος ή ωραιότερος!. Το καλύτερο φαίνεται στην καθημερινή πράξη.
Υπό το πνεύμα αυτό Η ΄Ενωση Συντακτών χαιρετίζει την καινοτομία του Τέρενς Κουϊκ... και θα συμβάλλει με τα μέλη της ώστε το γιοφύρι που έστησε να είναι γερό και να σταθεί στο χρόνο.Το ευχόμαστε ολόψυχα!

Και μη ξεχνάτε φίλοι μας, πως για τα νέα σας να επικοινωνείτε στηνwww.webpressunion.blogspot.com 

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
--------------------------------------------

Σας δίνουμε πιο κάτω μια γεύση από το ΤΕΡΕΝΣ BLOGAΡΕΙ¨". Σημειώνουμε πως μπορεί να ενοχλειθείτε ελαφρώς με τα πολλά διαφημιστικά του ΚΟΝΤΡΑ που μπαίνουν στην αρχή του βίντεο... αλλά τι να κάνουμε... Δείτε τον Τέρενς,

Δείτε ζωντανά την εκμπομπή του Τέρενς Κουϊκ "Ο Τέρενς blogάρει".



Δείτε ζωντανά την εκμπομπή του Τέρενς Κουϊκ "Ο Τέρενς blogάρει". (κλίκ στη φωτό

1 σχόλιο:

Panagiota Vassilopoulou είπε...

Ω, ναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρωτοπόρος .
τα σέβη μου στον αξιότιμο σε όλους μας Τέρενς Κουικ!!!!!!!!!!